RAMEN EN DEUREN

Voor de kwaliteits- en prijsbewuste bouwheer!

  • Te verkrijgen in PVC of Aluminium
  • Steeds maatwerk!
  • Afmetingen mogelijk tot 5 à 6m
  • Profielen 70mm KBE met hoogrendementsglas
  • Groot assortiment aan kleuren voor buiten- en binnenzijde
  • Alle uitvoeringen mogelijk volgens wens van de klant
  • Duurzame makelij
  • Scherpe prijs-kwaliteitsverhouding en afgeleverd in eigen beheer

Technische info PVC ramen

De ramen en deuren zijn gemaakt in 5 kamer KBE-profielen met gegalvaniseerde versterkingen in het kader. Standaard worden ze voorzien van hoogrendementsglas van 24mm dik (4/16Ar/4) met een U-waarde 1,1. Andere glassoorten o.a. mat-, zonwerend- en stopsol glas zijn ook een mogelijkheid in zowel dubbel- als driedubbelglas.

 

Het beslagtype is van het merk Winkhaus. Alle uitvoeringen zijn mogelijk: vast, openvallend, draai, draaikip, velux of schuif.

 

Alle hoekverbindingen zijn steeds gelast, de T-verbindingen geschroefd.

De glaslatten zijn in verstek gezaagd en over de volledige lengte vastgeklikt.  Deze zijn eenvoudig zelf te monteren (in blok of achter slag) en te demonteren. Daarvoor worden de glaslatten en het glas uitgenomen, vervolgens worden de raamkaders geplaatst met inox vijzen dwars door het kader in de beton. Nadien wordt het glas teruggeplaatst en het raam of de deur opgevoegd aan beide zijden. Ook is het mogelijk de ramen en deuren te plaatsen met de meegeleverde galva doken.

 

De ramen en deuren zijn standaard voorzien van effen wit aan beide zijden. Maar we beschikken over een ruim kleurenpallet in renolith folie. Zo kunnen de ramen voorzien worden van verschillende tinten bruin, groen, grijs, rood, zwart, … Onderaan deze pagina vindt u het volledige kleurenpallet voor onze ramen en deuren in PVC. Buiten- en binnenzijde kunnen van hetzelfde of een ander kleur voorzien worden. 

Optioneel kunnen de ramen (PVC & Aluminium) voorzien worden van:

·        Kleine of grote onderdorpels, komen resp. 5,5 of 10cm buiten het raam

·        Manuele of automatische rolluiken/screen rolgordijnen

·        Uitneembare vliegenramen of -deuren (ook toepasselijk op de deuren)

·        Glasroeden op of tussen het glas

 

Sedert 2011 leveren we jaarlijks ramen en deuren aan voor een 150-tal bouwprojecten in Vlaanderen, Zuid-Nederland en Noord-Frankrijk. 

Ons cliënteel bestaat hoofdzakelijk uit aannemers die actief zijn in de agrobouw.  Maar ook aan particulieren tonen we graag hoe het moet! De levertermijn bedraagt 5 à 7 weken, afhankelijk van kleur enz. 

Ook Aluminium ramen en deuren werden enkele jaren geleden toegevoegd aan ons assortiment. Deze zijn op maat en in alle RAL-kleuren verkrijgbaar. Aluminium is een heel stevig en duurzaam materiaal, hierdoor ook perfect voor grote raampartijen.

Kleurenpallet PVC ramen en deuren