WIE ZIJN WE

Vanuit een passie voor agro en agro-bouw werd in 2011 Helmon bv opgericht.

Wij verzorgen de toelevering van randbenodigdheden bij agrarische en industriële bedrijfsgebouwen, zowel voor nieuwbouw als renovaties. 

Gaande van maatwerk stalinrichting, poorten en ventilatiesystemen tot sleufsilopanelen enz. Uitvoering wordt verzorgt door vaste, betrouwbare Vlaamse onderaannemers.

 

Helmon is ook officiële importeur en verdeler in België van:

  • Silostop kuilfolie
  • MAYO matrassen

Silostop kuilfolie biedt eindelijk een kwalitatieve oplossing om silokuilen eenvoudig, snel en goedkoop af te dekken. Het gebruik van autobanden wordt hierdoor overbodig!

De unieke MAYO matras is duurzaam, eenvoudig maar vooral comfortabel voor zowel melk – en jongvee als paarden.  Deze matras voldoet aan de VLIF-normen voor investeringssteun.

Silostop en MAYO, een meerwaarde voor elk bedrijf! 

Daarnaast kunt u bij ons terecht voor een ruim aanbod aan ramen en deuren voor de agrobouw, zowel in pvc als aluminium. Deze zijn van een sterke kwaliteit, altijd maatwerk en vooral zeer concurrentieel!

 

Al onze producten werden uitvoerig door onszelf getest en zijn reeds een aantal jaren met succes in gebruik op ons melkveebedrijf Vlabel Holsteins.

 

Geïnteresseerd? Altijd welkom voor een bezoek te Zuidschote!

Wij staan u graag te woord om u verder te helpen en u goed te begeleiden naar een correct en duurzaam gebruik. Levering doen we steeds in eigen beheer en indien gewenst steken we een handje toe.

 

Heeft u nog bijkomende vragen, aarzel dan niet om ons te contacteren. Telefonisch, per mail of via het contactformulier.

We hopen u in de toekomst te verwelkomen met een bestelling groot of klein.”

Monbaillieu Dieter  |  Zaakvoerder Helmon bv

Vlabel Holsteins ~ Duurzame en hoogkwalitatieve Holstein-fokkerij